За нас

От 1991г. БУЛ ГРИЙС развива бизнес на територията на Република България. Главната насоченост е търговията, производството на абразивни инструменти и строителството.

 

Историята накратко:

 

1991г. – След отварянето на границите БУЛ ГРИЙС е една от първите фирми с издаден лиценз за външнотърговска дейност. От тогава насам фирмата, базирана в Сандански, продължава успешно да развива търговска дейност на територията на страната.

 

1994г. –  Построена е първата база на фирмата в Сандански. В обекта има и магазин предлагащ на местния пазар всякакви видове бои и лакове за автомобилната индустрия, латекси и бои за строителството, както и всички съпровождащи материали.

 

1998г. -  Фирмата за кратко влиза в строителния бизнес.

 

1999г. – Годината в която започва изграждането на цех за абразивни инструменти -  първата диверсификация на фирмата. През годините производството се разраства и се налага неколкократното му преместване в по-големи помещения. Днес дейността, вече отделена в отделна фирма, се развива в нова, собствена производствена база, и създава над 30 работни места.

 

2000г. - От тогава насам внасяме за Българския пазар продуктите на NOVOL –висококачествен производител на химия за бояджийската промишленост, строителството и корабоплаването. По същото време фирмата започва и внос на Италиански вина от изба Concilio.

 

2013г. - Фирмата завършва изграждането на складова база със офиси и магазин в София.