Индустриални настилки

Във времена на постоянното вдигане на изискванията към параметрите на индустриалните настилки – механичната и химическа устойчивост, липсата на фуги и процепи, кратки срокове на изпълнение на проекта, леснота при поддръжката и чистенето все по-често се използват настилки на базата на полиуретанови и епоксидни смоли.

 

Възможността за подбирането на материалите спрямо индивидуалните нужди на инвеститора позволява на много по-широко приложение на настилките на смолна основа в сравнение със стандартните настилки от керамика и други предварително произведени. Смолните настилки NOVOFLOOR намират приложение във промишлени обекти (производствени, дистрибуционни и складови халета, хладилни помещения, пречиствателни станции), в обекти за обществено ползване (магазини, училища, детски градини), както и здравни обекти (болници, лаборатории, операционни зали).

 

Допълнително предимство на системите NOVOFLOOR е възможността на произволно комбиниране на цветове и фигури на настилката с цел подобряване на визуалния ефект.

Изпратете запитване