Спортни настилки

Спортните системи все по-често предизвикват интерес, не само при изграждането на професионални спортно-развлекателни съоръжения, но и при по-малки обекти като училищните гимнастически салони, външни многофункционални игрища и други. Икономическото развитие, европейското финансиране и държавната политика, заедно с технологическото развитие позволяват изграждането, на нови игрища, които да се превърнат в символ на местните общности.

 

Системите за спортни настилки NOVOFLOOR са предназначени за използване както във затворени помещения като спортни зали и гимнастически салони така и на открито при многофункционални игрища (баскетбол, хандбал, волейбол, тенис), лекоатлетически писти и детски площадки.

 

Основното предимство на настилките е безопасността на използващите ги, която произлиза от благоприятните за здравето параметри на настилките – подходяща еластичност, добро абсорбиране на ударна енергия, добрия коефициент на триене и целостта на настилката изпълнена без фуги и процепи. Друга значителна полза при външните настилки е възможността те да бъдат водопропускливи.

 

 

 

ВЪТРЕШНИ НАСТИЛКИ

 

vertical-sep

ВЪНШНИ НАСТИЛКИ

 

222 111

 

   

 

 

 

 

 

 

Изпратете запитване