Външна спортна настилка FULL PUR – Пълна информация

Външната спортна настилка NOVOFLOOR FULL PUR е система от материали на базата на полиуретанови смоли, служещи за изграждане на еластични многослойни спортни настилки. Предназначена е за използване в отворени обекти като спортни игрища, лекоатлетични писти и др. Може да бъде използвано върху асфалтова или бетоно-асвалтова основа.

 

Предимствата NOVOFLOOR FULL PUR са: висока еластичност, добра абсорбция на ударна енергия, висок коефициент на триене, естетически вид, липса на фуги и процепи, устойчивост на лекоатлетични бутони.

 

Спортната настилка се изпълнява на основа на разливна полиуретанова настилка с висока устойчивост на променливи атмосферни условия, в това число ниски температури. Оптимални свойства има трислойната настилака, която е и типичната лекоатлетична настилка. Първите два слоя се изпълняват на базата на NOVOFLOOR Р45 със гумени гранули EPDM LD 1-3.5мм, третия и външен слой с NOVOFLOOR P44 с гранули EPDM 1-3.5мм. Цялостната дебелина на системата е около 14-16мм.

 

 

Типична подредба на слоевете на външната спортна настилка NOVOFLOOR FULL PUR представена от рисунката:

FULL PUR

1. Основа
2. Грунд NOVOFLOOR P10 ( бетон) NOVOFLOOR P11A (асфалт)
3. Съединяващ агент NOVOFLOOR P44 + гумени гранули SBR
4. NOVOFLOOR P44 + гумени гранули EDPM
5. Лак NOVOFLOOR P68 (линии)

 

 

Разход:

 

1ви Слой 2ри Слой 3ти Слой
EPDM LD EPDM LD EPDM
Разход кг/м2 2.5 3.0 (6,4 за засипване) 1,6 1,7 (5,4 за засипване) 2,2 2,9 (6,1 за засипване)
Инструмент Special N01 A1 A2

 

 

Друга информация:

 

Ефективността на нашите системи е резултат от лабораторни изследвания и дългогодишен опит. Данните съдържани в този документ съответстват със актуалните познания за нашите продукти и възможностите за тяхното използване. Гарантираме качеството на продуктите ни, при условие, че са спазени инструкциите ни и работата е свършена съгласно добрите практики на труд. Задължително е изпълнението на пробна повърхност поради възможността от различна реакция на настилката с различни материали. Не носим отговорност ако на крайния резултат са повлияли фактори извън нашия контрол.

 

 
 
Изпратете запитване